Fijne werkplek/bureau in de Jordaan te huur

Fijne rustige werkplek aan de Lauriergracht in monumentaal pand hartje Jordaan. Op loopafstand van winkels, cafe’s e.d., goed bereikbaar met OV en parkeergarage om de hoek. Je deelt de ruimte met 2 andere huurders namelijk Wouter en Hans. Bekijk hier wat Wouter doet, en dit is de website van Hans

De werkplek bevindt zich in Studio 1 gelegen op de eerste etage van het hoofdgebouw. Je hebt uitzicht op de gracht. Andere zzp’ers en startups als buren. Er is een grote binnentuin waar je bij mooi weer terecht kunt om buiten te werken, te lunchen of zomaar even te genieten van de rust. Bij de werkplek hoort het gebruik van een representatieve vergaderzaal.

De studio is zeer licht en er hangt een bijna serene rust zodat er in opperste concentratie gewerkt kan worden. Er is een gemeenschappelijke keuken met koelkast, een magnetron en een espressomachine voor de beste koffie! De maandelijkse huur bedraagt € 296,- excl. btw en incl. servicekosten en internet-aansluiting.

Ben je geïnteresseerd in deze werkplek, kom dan even kennis maken en neem contact op met Hans via 0626136180, of stuur een mailtje naar hans@netklaar.nl.

mail:
of bel: 06-26136180

Werkplek 3
Werkplek 2
De werkplek waar het om draait